dinsdag 17 april 2012

Verse koffie

Met de wegens succes geprolongeerde thermosfles verse koffie in de hand stapte ik gisterenavond, iets later dan gebruikelijk, de loods binnen, waar John inmiddels alweer had geconstateerd dat we nog steeds een slangenklem tekort komen. Het slangetje laten we vanavond dus maar even voor wat het is.

Wat gaan we wel doen? John zal zich voornamelijk bezig houden met de geluidsinstallatie. De opgeblazen speakers en één van de versterkers verwijderen en de radio opnieuw aansluiten. De parrot (om handsfree te bellen) gaat er, wegens vorig jaar toch niet gebruikt, ook uit.  

Al met al een aardig klusje, mede gezien het feit dat om elke kabel minimaal zestien ty-raps zitten. Omdat ze toch gratis waren volgens John. 

Ik ga de motorkap matzwart rollen. Het begrip “licht opschuren” is nog nooit zo licht opgevat, dus al snel kon het verven beginnen. Gelukkig had mijn vrouw(ke) de benodigde materialen, bakje, houder rollers enz. al gekocht bij de Action voor minder dan een euro (dus dat moet goed zijn), zodat ik niet zelf naar deze verschrikkelijke winkel hoefde.


Hun slogan ‘verrassend volledig, verbazend voordelig’, is natuurlijk maar een halve waarheid. De tweede helft 'verrassend beroerde kwaliteit' vermelden ze niet. De afplaktape kunnen ze in elk geval hernoemen tot aftape, want plakken doet het voor geen meter. Maar goed, we werken nu eenmaal op low- of nobudget basis dus snel twee lagen verf (bakske koffie tussendoor) erop gerold en weer een klus afgestreept.

Tenslotte de twee beste velgen, waar twee (zo goed als nieuwe) banden (hebben we ook al) op moeten komen alsmede de remschijven (om af te laten draaien) in de auto’s geladen en zo vliegen de klusavonden voorbij.

0 reacties: