donderdag 23 mei 2013

Volle bak ambiance…….

Dat dachten wij niet, toen het 27mc bakkie was aangesloten. De term “radio-stilte” was erg op zijn plaats. Vage knopjes op het Midland-bakkie boden ook geen soelaas.
 

Heb ik daar weer een gat in het dak voor gemaakt! Er staat een ietwat aftandse antenne pontificaal rechtop achter op het dak. De gedachte gang was om contact met andere teams en/of slap geouwehoer met wie maar op het –vroeger- zo druk bezochte kanaaltje 14 zou huizen. In het nieuwe tijdperk lijkt niemand meer in het kitchwereldje van het bakkie te geloven. Edoch, het zit erin en wie zien het wel!

Verder nog wat puntjes op de i gezet. Want we zitten in de afrondende fase. Volgende week een laatste avondje ingepland. En dan gaat de tocht naar Garage Leo van Boxel in Galder, die alles uit de kast gaat halen om onze roaring shark een frisse apk aan te meten. Wij hebben alles uit de kast gehaald om dit zo moeilijk mogelijk voor hem te maken. We zullen zien of we dit jaar op of over de lijn zijn gegaan. Leo succes in ieder geval, we geven hem bijna een maand om het juiste moment uit te zoeken.

Wat hebben nog meer gedaan. Gestofzuigerd in en om de auto. In de auto, omdat er bende van vorig jaar in lag, en heel veel zaagsel. Om de auto, omdat de loods langszaam aan het vergoren was.
 
 
De beamer is bijna klaar voor de strijd/slijtageslag nr 3. In de hoek van de loods staan een bult vuilniszakken/uitlaatdemper/stukken metaal/overbodige kromme velgen, een stilleven dat aantoont……er is de afgelopen weken VEUL GEDAAN.

Door: John

0 reacties: