Carbage Run

Carbage Run

Altijd al mee willen doen aan de Gumball Rally of Cannonbal Run? Maar helaas (nog) niet in het bezit van een Ferrari of Aston Martin? Stop maar met sparen, want je kunt je nu opgeven voor een nog veel groter avontuur: De Carbage Run.

De Carbage Run is een fantastisch avontuur door Europa van vijf dagen in een auto die niet meer dan 500 euro mag kosten. Een verslavende ervaring die je nooit meer vergeet!

2018

10e Special Edition
De Zomer Editie 2018 is de 10e Zomer editie van the Carbage run. En dat moet natuurlijk gevierd worden met een speciale editie. De route van deze editie is een “best of” verzameling van de afgelopen 10 jaar met daarbij natuurlijk ook gewoon nieuwe routes. Het maximum aantal teams/auto’s ligt voor deze jubileum-editie éénmalig op 1.000 teams/auto’s.

Route

De route gaat in 2018 door:
– Duitsland
– Polen
– Tsjechië
– Slowakije
– Hongarije
– Kroatië
– Slovenië
Uitdagende wegen, prachtige landschappen, bijzondere bezienswaardigheden en vooral plekken waar je nog nooit eerder bent geweest.

Het doel

Het gaat bij The Carbage Run niet om snelheid. Het resultaat is nooit afhankelijk van snelheid en/of tijd. Creativiteit, handigheid en het ontbreken van gezond verstand op de juiste momenten, dat is waar je in deze run mee scoort. Aan de hand van de verschillende opdrachten kun je punten verdienen. Je voelt hem al aankomen: het team met de meeste punten wint. Daarnaast wordt er ook een prijs uitgereikt aan het team met de meest originele auto.